Mötet med Syon

DET DAGLIGA LIVET / Permalink / 2
Idag fick jg lite sovmorgon, men fick ändå gå upp i tid. Klockan tio var jag på möte hos studie och yrkesvägledaren. Jag är nu inskriven på kursen Information och Kommunkation 1 och börjar den 8/2 på distans. Denna kursen innefattar att lära sig word, ecxell, powerpoint och hantering av sociala medier. Se är tanken att jag ska fortsätta att läsa en del kurser vid sidan om jobbet. Javisst ja det har jag inte berättat, jag har fått ett vikariat på 75%, så skönt att få ett shema att följa!
 
Efter mötet så åkte jag och mamma ner till Grillen och kyxade till det med lite snabbmat!
 
 
 

Firande Av Pappa

DET DAGLIGA LIVET / Permalink / 0
Igår fyllde pappa år så då var alla samlade för på middag, Kristoffer lagade maten och det blev spagetti och köttfärsås. Jag stod för efterätten och det blev semmelkladdkaka. Så gott det var och en mycket trevlig kväll fick vi!
 
Dock var blodsockret katastrofalt dåligt igår, det gick upp och ner konstant... men jag utvärderar detta till att jag har någonting i kroppen som påverkar värdena samt att det bev felberäkning av mängden kolhydrater.
 
 
 

Liknande inlägg

Min Hemska Natt

DET DAGLIGA LIVET, DIABETES / diabetes, diabetes typ 1, insulin, ketoacidos, ketoner / Permalink / 0
Jag fick tydligen inte ihop insulindoseringen med träningen så bra som jag trodde igår. Kvällen resulterade i att sockret bara steg och steg... Jag tog insulin såklart men då tvärvände sockret men sjönk endast lite och steg sen igen. jag hade dessutom 0,7 i ketoner vilket inte är bra...  Jag som hade gått och lagt mig mådde så dåligt, tänkte då att det kanske kan vara något virus som utlösts pga av träningen men det återstår att se...  Jag blev mer och mer illamående och sen kräkte jag men illamåendet fortsatte, jag hade både frossa, yrsel och huvudvärk. Somnade tllslut och vaknade halv 4 imorse igen, då låg blodsockret fortfarande på 17.
 
 
Till top