Värden utan kontroll

DET DAGLIGA LIVET, DIABETES / animas vibe, diabetes blogg, diabetes bloggare, diabetes typ 1 / Permalink / 0
Jag har nu legat sjuk i ca en vecka, jag har haften riktigt dunderförkylning. Inget konstigt egentligen men den här gången har jag haft blodsockervärdenutan kontroll. På bilden ser ni det senaste dygnets värden och så har det varit i en vecka nu. Okontrollerbart, jag har tagit mycket insulin utan förändring.
 
 
Nu mår jag dock mycket bättre så nu hoppas jag på att få lite kontroll på livet igen och stabilare värden trots julkakorna på söndag.

Idag tackar jag högre makter

DET DAGLIGA LIVET, DIABETES, INSULINPUMP / ##td1, #diabetes, #diabetestyp1, Cgm, dexcom, diabetes blogg, öppen diabetes / Permalink / 0
Jag har varit stormförkyld sen i lördags, och det betyder ju såklart (oftast) höga blodsockervärden. Men dra på trissor. Men både igår och idag, trots snorig förkylning och paracetamol i kroppen så har sockret legat otroligt stabilt. Man kanske ska vara förkyld oftare.
 
 

Liknande inlägg

Nöjd med pumpen

DET DAGLIGA LIVET, DIABETES, INSULINPUMP / ##td1, #diabetes, #diabetestyp1, öppen diabetes / Permalink / 0
Nu efter ett par dagar så känns det ganska bra med den nya pumpen. Kändes lite osäkert vid första infusionsbytet men det gick bra. Jag gillar att pumpen doserar oftare, det känns som att det ger bättre effekt.
 
Jag var lite orolig för hur det skulle bli på natten, men det har gått bra att ha pumpen i sängen. Inte trasslat in mig eller nått. 
 
Nu väntar jag på första leveransen av tillbehör bland annat en midjeväska och en lårväska så det kan underlätta när jag tränar.
 
 
 
Till top