Raw Chokladkaka

DET DAGLIGA LIVET, RECEPT - KAKOR / Permalink / 0
 

Botten

4 dl färska urkärnade dadlar

2 dl naturella cashewnötter

1 dl kokosolja

½ dl kakao

 

Cashewtryffel

2 dl cashewnötter

1 ¼ dl mandelmjölk

½ dl kokosolja

1 ½ msk honung

½ tsk vaniljpulver

2 msk kakao

 

1.      Mixa ihop dadlar och cashewnötter. Tillsätt kokosolja och kakao och rör ihop till en smet.

2.      Bre ut smeten i en form med avtagbar kant. Ställ formen i frysen.

3.      Mixa cashewnötterna. Tillsätt mandelmjölk, kokosolja, honung, vaniljpulver och kakao.

4.      Ta ut botten ur frysen och bre på tryffeln. Ställ in i frysen igen.

5.      Ta fram kakan 10-15 min innan servering, garnera med mörk choklad och färska bär.

Till top