När min Diabetes är min värsta fiende

DET DAGLIGA LIVET, DIABETES / Permalink / 0
Fyfan för livet som diabetiker säger jag bara... 
Fick ett samtal från ögonmottagningen idag, dem hade inte skickat läkarintyget än. Det som ska skickas till transportstyrelsen för att jag ska få behålla körkortet...
 
Istället fick jag en ny tid bokad nästa vecka för en annan sorts ögonfotografering. Hon berättade att jag kommer få en nål i handen där dem sprutar in ett färgämne tror jag det var. Sen ska jag vänta ett tag och sen tar dem en serie olika fotografier och efter det måste jag vänta ytterliggare en halvtimme för att se så att jag inte är allergisk mot ämnet dem sprutade in. 
 
 
Allt detta skit pga av ostabilt socker, det är ett jävla helvete och jag mår katastrof. Det är katastrof i mitt huvud, Hur ska det nu gå med körkortet... Och trots att sköterskan som gjorde ögonfotograferingen för några veckor sen sa att alla dessa förändringar kunde försvinna om blodsockret blev stabilt igen, så oroar jag mig för att dem ändå är permanenta. 
 
 
Här visar en vecka i December. Det gick upp till oläsligt 6 ggr, alltså en gång om dagen. Ganska svängigt och snabba rekyler, alltså det steg och sjönk snabbt.
 
 
 
Här ser vi nu ca två månader senare, min sensate vecka. Värdena är lite mer samlade, endast oläsligt 2 ggr. Dessutom inte lika snabba rekyler, endast 2 st. Alltså går det på rätt håll.
 
Jag hoppas verkligen att sockret kommer bli mer stabilt nu när omnipod äntligen blir rätt inställt så att alla förändringarna på ögonen försvinner igen.

Liknande inlägg

Till top